keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Sadepäivät

En tiedä mikä siinä on mutta useasti kun sataa Milo alkaa katselemaan ikkunalle päin. Jos sattuu makkarin ikkuna olemaan auki, sen on pakko käydä vähän nuuskimassa. Tuoko sade esiin enemmän hajuja? Poika voisi nuuskia vaikka kuinka ikkunalla :)



Sadesäällä Milo tuntuu muutenkin välillä olevan hieman sekopäinen :D Usein sateesta sisälle päästyä se sekoaa ja juoksee kämppää ympäri hullunlailla ja riepottelee leluja.. Sekoaako teidän koirat sateesta??

2 kommenttia:

  1. Ei seko, ei, mutta meillä seotaan tuulesta, jota tässä kaupungissa on enemmän kuin yli omien tarpeiden :/ Äsken lenkillä Alfie oli kuriton ja tempoili, mitä se ei yleensä tee...kesti vähän aikaa tajuta, että se johtui siitä, että oli poikkeuksellisen tuulista ja se villliintyy siitä aina! :D Aivan sama onko se kevättuuli, syysmyrsky vai pakkastuuli; tuuli kun tuuli ja on hauskaa. Ihmisillä ei välttämättä ole...

    Ihana kuva Milosta, just noin meilläkin seisotaan tuuletusikkunassa kun tuulee oikein kovasti (tai pihalla on lintuja joita halutaan uhkailla ;)

    VastaaPoista
  2. En Elli varsinaisesti sateesta sekoa, vaan paremminkin kastumisesta. Eilen just pesin sen saunassa ja sen päälle otettiin kunnon juoksuspurtit, kiva sisällä, heh :D Samoin tapahtuu kun sadesäällä tullan lenkiltä. Vaikka olis sadepuku päällä (mitä se inhoaa yli kaiken), niin silti pitää spurtata. Onhan kuitenkin pää ja tassut märät.

    Tosiaan hauska kuva, utelias kuikkii ulos, mitähän siellä tapahtuu...

    VastaaPoista