torstai 12. toukokuuta 2011

Lelukoppa ja valinnanvaikeus


Joskus on vaikeaa valita minkä lelun kanssa temuta, tiellä olevat heitetään ronskisti pois, joskus ne jopa osataan laittaa takaisin koriin.. ( Lelukoppakin näyttää tyhjältä kun puolet leluista on jo pitkin asuntoa..)





 Tällä kertaa valittiinkinkin sitten soppaluu.. :)

 Osaako teidän koirat siivota jälkensä vai jääkö emännän tehtäväksi?
 

6 kommenttia:

  1. Mä olen monesti todennut Alfielle, että saisi ruveta opettelemaan jälkiensä siivoamista, kun monesti levittää lelut pitkin huushollia just ennen kuin vieraita tulee (mm. pieni konttausikäinen tavattiin viime vierailulla kaksi kertaa koiran puruluu suussa...) eikä niitä välttämättä hoksaa kaikista piilopaikoista etsiä ennen kyläilevin ihmisten saapumista.

    VastaaPoista
  2. Hih, voin kuvitella kuinka Alfie tohkeissaan levittää kamat pitkin kämppää.. Meillä pääsee aina monesti joku kiva lelu unohtumaankin kun Miltsu on sen jonnekin sängyn tai sohvan alle törkännyt :D

    VastaaPoista
  3. Lelukoppa olikin kiva idea. En ole tajunnut ;/ Kyykeb ettö alkuinnostuksessa sieltä haetaan jatkuvasti kaikki pitkin huushollia eikä puhettakaan siivoamisesta koiran toimesta.
    Arttu käy usein tyrkkäämässä luun lipaston alle ja tulla touhottaa hakemaan minua, luu pitää saada just heti käyttöön :)

    Ihania kuvia taas.

    VastaaPoista
  4. Äskeiseen tuli joku hassu kirjoitusvirhe... huomasin vasta kun painoin "Lähetä" ;)

    VastaaPoista
  5. Meillä yleensä pysyy pitkin ja poikin lattiaa. Jos kerään ne koirankoppaan niin on varma, ettei mene viittä minuuttiakaan kun koira käy levittämässä ne uudelleen :D

    VastaaPoista
  6. Meilläkin kyllä usein se menee niin että just sillon ku mä haluisin lelujen olevan järjestyksessä kopassa niin Milon on pakko saada kaikki lattialle :D Sitten kun ei olis niin väliäkään ni Milo "osaakin" laittaa edellisen lelun takas koppaan kun hakee uutta riepoteltavaa..

    VastaaPoista