maanantai 16. toukokuuta 2011

Pieni retki pienelle koskelle

Eilen lähdettiin koirien kanssa pienelle retkelle. Tässä lähistöllä on pieni koski jonne käppäilimme. Oli eväät mukana, myös koirille, ne sai possunkorvat :) Koitin ottaa hirveesti kuvia, mutta taas petyin. Tuli tosi tönkköjä. Kotiin päästyä miehen kaveri katto mun kamera-asetuksia. Ei oo ihme jos kuvat ollu yhtä puuroo, mulla oli joku surkein resoluutio?!?-asetus päällä. Toivotaan että jatkossa kuvat ois vähän selkeempiä.. Mut laitanpa silti tönköt kuvat jakoon. Koiria on aina hauska katella :)















7 kommenttia:

  1. Retkikuvat ovat aina kivoja.
    Mukava, että koirillakin oli eväät mukana.
    Ollilla on pieni vesikuppi autossa mukana ja kotoa otetaan vesipullo mukaan. Tuntuu vesi maistuvan reissussa aina paremmalta kuin kotona :)

    VastaaPoista
  2. Ihania maisemia ja suloiset kaverukset kuvissa :) Retkeily on aina mukavaa puuhaa kun sää on kelvollinen :)

    VastaaPoista
  3. Kyllä tämmösistä retkistä saa aina lisää virtaa :) Luonnolla on ihmeellinen vaikutus ihmisen ja miksei koirankin mieleen..

    VastaaPoista
  4. Teillähän on aivan mahtavat retkeilymaastot lähistöllä! :) Tuollaista eväsretkeä voisin kyllä itsekin joku kerta kokeilla koiran kanssa :)

    VastaaPoista
  5. juu toi on kyllä kiva paikka. tässä on muutama muukin kiva ja hieno paikka lähistöllä jonne ehdottomasti kyllä pitäs taas mennä :) milo on aina hirveen malttamaton tämmösillä retkillä kun joka paikka pitäs haistella mutta kyllä eväshetken pysy paikoillaan kun sai possunkorvaa :)

    VastaaPoista
  6. Ei haittaa vaikka kuvat eivät olekaan aivan täydellisiä. Kuten kirjoitit koirista on aina mukava katsella kuvia!
    Säästyikö omat eväät vai menikö osa koirien suuhun? ;)

    VastaaPoista
  7. Omat eväät meni kyllä omaan suuhun :) Meillä ei oo hirveesti "tippunu" koskaan omia eväitä koirien kitaan :D Välillä toki mutta harvemmin. Eikä muuten kannata siihen koiraa opettaakaan, koska se on äärimmäisen ärsyttävää jos koira on ihan kokoajan kyttäämässä sun eväitä eikä usko jos komentaa pois.. Mut mä kyllä luulen että koirat oli ihan tyytyväisiä niiden omiinkin eväisiin ;) on se possunkorva vaan sellasta herkkua..

    VastaaPoista