maanantai 25. heinäkuuta 2011

Milo pienenä poikana

Koska nyt on pentu talossa, mietin että olisi kiva muistella myös tuota isoo poikaa joka myös joskus ollut kovin pieni :)






























Kuvissa Milo 8vksesta noin vuotiaaksi..

Niin se vaan on meidänkin poika kasvanut. Milohan oli nuorena ihan ruippana niinkuin kuvista näette. On se poika vaan söpis ollut :) Mutta onhan se kyllä vieläkin <3 Saataispa vaan noita kiloja karistettua pois..

Nää kuvat ei varmaan kyllä ainakaan kenenkään mäyräkuumetta helpota ;)

7 kommenttia:

  1. Voi suloisuus, mikä pieni nyytti kuvissa kasvaa vuoden vanhaksi pikkukaveriksi :)

    Terv. Mai ja Arttu Armas ;)

    VastaaPoista
  2. Milohan on ollut lutuinen pentu! Miten minusta tuntuu, että jokainen mäykyn omistaja omistaa myös samanlaisia pentukuvia?

    VastaaPoista
  3. Mai ja Arttu Armas, kiva kattella kuvia joissa näkee kuinka koira kasvanut.. harmi vaan että en kaikkia pentukuvia löytänyt. Nyt onkin pelko persiissä että ne ovat jonnekin kadonneet. Pentukuvat jos mitkä on kuvia jotka haluis säilyvän :)

    Sheriffit, joo, tuntuu monesti kun kattoo toisten pentukuvia että kattois oman pentunsa kuvia vaikka tietysti koirissa on eroa. Jotenkin asennot ja kaikki vaan sattuu monesti olemaan samoja.

    Olis muuten kiva nähdä teidän kaikkien mäykkyjen pentukuvia :) Pistäkääpä postausmietintään :)

    VastaaPoista
  4. Noh, ootpa tosiaan ollut pikkanen. Ja susta kasvoi noin komearaaminen miäskoiruus.

    VastaaPoista
  5. Voi eih! Täälläkin vauvakuvia! :D Ei tosiaan tee hyvää pentukuumeesta kärsivälle :D Mutta voi jestas miten suloinen Milo on silloin(kin) ollut <3 :)) Ja noi ihan ekat kuvat, missä se on niinniin pieni, tuitui <3

    VastaaPoista
  6. Meidän kohta kaksivuotias minikarkkaripoika toivottaa Milolle onnea kevenemiseen. Meillä ei vielä ole paino-ongelmia,vaikka rodulle tyypillisesti ruoka kyllä maistuu erittäin hyvin. Mäyräkoirakuumetta poteville tiedoksi: älkää turhaan yrittäkö parantua kuumeesta, mäykyt ovat koiramaailman aatelia! Haastavia ovat, mutta ah nii-in ihania tappijalkoja kaikki.

    VastaaPoista
  7. Voi mikä ihana kuvapläjäys! :) Erityisesti nuo unikuvat saavat kyllä sydämen läpättämään :) Eikä helpota koirakuumetta, ei! :D

    VastaaPoista