torstai 7. heinäkuuta 2011

Milo ja....

Breci..

Nyt varmasti moni miettii että mikäs nimi se muka tuo on.. No ei se kai olekaan. Matkalla kotiin mies sanoi tyttö sylissään "My precious" josta mää sitten fiksuna likkana sanoin että Bresi.. No ei sen pitänyt lopulliseksi nimeksi jäädä mutta kun emme osanneet monista muista nimistä päättää, ja aina kun minä olisin tykännyt jostain nimestä niin mies ei ja taas toistepäin ja Breci sitten kelpasi molemmille niin päätettiin jättää se sitten neidin nimeksi. Eikös se monesti ihmisilläkin mene niin että kutsuvat masussa olevaan babya jollain nimellä jonka ei ole tarkoitus jäädä ja sitten siitä kuitenkin tulee virallinen nimi :)

No ainakin nimi on erikoinen ja ei muilla varmastikaan tule vastaan :)






Minkä perusteella muut ovat nimenneet rakkaan koiransa? :)

15 kommenttia:

  1. Katsoin precious-sanan kaikki suomennokset ja tulipa hauska juttu vastaan. Yksi vaihtoehto käännökselle on "armas". Ja mikäpä muu oli Artun syntymänimi kuin Armas ;) Se ei jäänyt sattuneesta syytä viralliseen käyttöön, lenkillä ja pihalla huudeltavaksi, olis ollut liian suuri hupi naapureille ;)))
    Mutta Breci-tyttönen sai ihan sopivan nimen. Se on tuossa alakuvassa niin "armas"...

    VastaaPoista
  2. Mä en oo kyl koskaan ollu noin pieni. Toi teidän Breci on miniatyyrin kokonen. Toi nimi lausutaan siis bresi eikä preki...Kivasti toi nimi on kyllä syntynyt. Kyl mä nyt sen ymmärrän.

    Tiikerityttö.

    VastaaPoista
  3. Kivan erikoinen nimi :) Ei mikään tavallinen, mutta ääntyy hyvin suomalaisellakin :D Toinen on niinniin luttana <3 :)

    VastaaPoista
  4. Myrsky, joo, alussa se varmasti kuulostaa hassulta mutta omaan korvaan se kuulostaa ihan kivalta :)Brecin kasvattaja sanoi että tytöstä tulisi noin 7 kiloinen. Taisi isä olla 7,5 kg ja emä joku 6,5. Että jos paikkansa pitää niin puolet pienempi kuin Milo :D Voi meidän Milo ressua kun on niin iso :)

    Eve, kiitos.. :) Joo ei hirveesti vaadi ton nimen lausuminen. Silti kiva kun on oma keksimä ja moni varmasti kysyy että mistä se on :D

    VastaaPoista
  5. Heiii nöppänä <3

    Alma nimisiin koiriin törmää välillä ja silloin tulee aina vähän vastareaktio. :D Meillä on se OIKEA Alma. Muut ovat vaan muka-Almoja. Ja niin varmaan vastapuolellakin ajatellaan. Breci on oikein sopiva nimi pienelle tiikeritytölle. Kaunis ja uniikki!

    VastaaPoista
  6. Hauska nimi.Muistuttaa vähän italian kieltä mutta ei kuitenkaan tarkoita italiaksi mitään.Jos se nimi kuitenkin lausuttaisiin italian kielen kielioppisääntöjen mukaan niin silloin tuo c pitäisi lausua kooksi.No kun se ei tarkoita mitään niin sen voi lausua ihan niin kuin haluaa:) Meillä oli Ossille "nimiäiset". Siitä on tuolla meidän lokissa tarina kuinka Ossista tuli Ossi. Raitatytölle terveisiä. M-L ja Ossi

    VastaaPoista
  7. Tosi kivan nimen keksitte tytölle ja kiva tarina on nimen takana. Itse ainakin tykkään, kun koiralle ei ole nimi, joka on kymmenellä muullakin naapuruston koiralla.

    Mutta hitsi, että onkin vaikeaa tuo koiralle nimen keksiminen. Olin miettinyt sitä pitkään ja hartaasti ennen koiran hakua ja sitä mietittiin vielä 4 hengen voimin kotimatkalla koira kainalossa, eikä mitään meinannut syntyä. Meillä oli myöskin vahva mielipide siitä, että ihmisen nimet ei kuulu koirille (vaan kuinkas kävi). Lopulta joku heitti nimen Pinja. Opiskelin siihen aikaan espanjaan ja mielestäni oli tosi hauskaa, että piña tarkoittaa ananasta. Ja sitten se valittiin :)

    VastaaPoista
  8. Voi että pieni Breci osaa sitten olla suloinen :) Onnea kovasti perheenlisäykstä ja osanottoni Tyynen poismenosta. Mukavaa heinäkuuta koko perheelle! :)

    VastaaPoista
  9. Ihana löytää uusia blogeja :))

    Onnea uudesta suloisesta tulokkasta! meillekin saapuu ensi viikolla uusi mäyräkoiraneiti!

    Meillä koirien nimet on bongattu 7-päivää lehdestä :D Funi -mäyris ja ajokit Jippu ja Sedu.

    VastaaPoista
  10. Raisa ja Funi, tervetuloa ja kiitos :)

    Ja myös teille onnea uudesta tulokkaasta :)

    Heh, tuo 7-päivää lehti sai kyllä huvittaan :D Mutta mikäs siinä, kivat nimethän sieltä on bongattu :)

    VastaaPoista
  11. Voi apua mikä ihana mäykkynamu tänne on ilmestynyt!! :) Nettipimennossa kun ollaan oltu ja muutenkin kesäpellossa, niin tämäkin uutinen on mennyt ohi, mutta nyt voinkin sitten käydä kuolailemassa näitä kuvia. I-H-A-N-A! :) Ja oikein hyvä nimi! <3

    VastaaPoista
  12. Maria, kiitos :) Täällä on kyllä ollut pari viikkoa semmonen vipellys käynnissä :) eikä oo muuten ihan helppoa ainakaan käydä yhdessä ulkona :)

    VastaaPoista
  13. Ihanan söpö juovikas neitihän se siellä! Nimi on kyllä aivan loistava :) Mites Milo on suhtautunut pieneen korvassa roikkujaan?

    VastaaPoista
  14. Sheriffit, Söpöhän se on joo :) Kovasti jo kasvanut. Milohan oli alussa ihan intoo täynnä ja väkisin halus päästä nuuskuttelemaan. Nyt tuntuu et se välillä on vähän närkästynyt kun tuo tietenkin touhuaa melkein kokoajan. Jos Breci yrittää päästä sohvalle ja vinkuu ja Milo sohvalla niin sehän komentaa sitä :) Tossa yks ilta Milo innostu ulkona kyykyttään Breciä, juoksi aivan hulluna sen aina kumoon. Piti jo rauhotella ettei toista satu se meno. Breci on siis oppinut että Milon naamassa on turha roikkua, Milo ei tykkää mutta onneks siskon Funtik leikkis ton kans vaikka viikon putkeen eli saa ees sitä repiä suupielistä :)

    VastaaPoista
  15. Meillä mäykky sai nimensä ansaitusti Kalle Päätalon äidin nimen mukaan yhtä itsepäinen kun oli pennusta pitäen!!!!!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista