tiistai 10. kesäkuuta 2014

Uudenlainen elämä

Meillä ollaan huomenna eletty kaksi kuukautta uudenlaista elämää. Pieni neito syntyi siis 11. huhtikuuta. Koirat on ottaneet neitokaisen hienosti vastaan eikä ongelmia ole ollut.

Breci kävi 10kertaa fysiossa, on edelleen honkkelin oloinen. Fysioterapeutti sanoikin että voimistuu kyllä kokoajan mutta Breci ei hirveesti kiinnitä takajalkoihinsa huomioita muuten paitsi sitten kun se pistetään trapetsitaiteilemaan jonnekin kapealle laudalle tms. Uimassa koirat ovat päässeet käymään muutamia kertoja.

Milolla tuli taas vähän aika sitten verta pissassa, hommasin Zooplussan kautta ison säkin RC:n dietti ruokaa. Kiva että sieltä saa myös noita erikoisruokia joita ei saa mun tietääkseni esim mistään Mustista ja Mirristä. On varmasti halvempia kuin eläinlääkäriltä hankittuna. Maksoin ekasta 2,5kilon säkistä eläinlääkäriin 25 euroa ja nyt tuosta 7,5kilon 55 euroa.

Sitten esitelläämpä meidän uusin tulokas, joka sai sunnuntaina nimekseen Venla Olivia Karoliina <3
Ja näin mukavassa asennossa nukkuu meidän Breci. Mitä isompi kasa tyynyjä ja peittoja niin sen mukavampi änkeytyä jotenkuten siihen päälle..


Miten teidän kesä on lähtenyt käyntiin?

4 kommenttia:

 1. Ihana Venla! <3 Iineksen kesä on lähtenyt käyntiin tutusti uiden eri järvissä. Punkkejakaan ei alun jälkeen ole onneksi näkynyt.

  VastaaPoista
 2. Onnittelut suloisesta pienokaisesta! Ihana lukea kuinka muut mäykyt ottavat uuden tulokkaan vastaan ja teillä kuulostaakin menevän hienosti. Voi niitä ilon hetkiä, kun lapsi oikeasti hoksaa mitä kaikkea koirien kanssa voi touhuta :)

  VastaaPoista
 3. Oi, miten suloinen tulokas teillä on ja todella kaunis nimi :)

  VastaaPoista
 4. Johanna, Kiitos :) Mekin ollaan käyty Särkijärvessä uimassa.. Koskahan vaan itse uskaltaa kastaa talviturkkinsa? :D

  Sheriffit, Kiitos teillekin :) Minäkin ootan sitä kun neiti hoksaa haukut kunnolla :) Ja on noita haukkujan kiva seurata että miten ne suhtautuu kun neiti oppii konttailee yms..

  Kiki, Kiitos tuhannesti :)

  VastaaPoista