sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Kyllä meitä koetellaan nyt oikein urakalla

Huh huh. Mitähän vielä? Sisko otti tänään Milon mukaansa kun meni Funtikin kanssa lenkille. Soitti sitten kohdan päästä että Milon pissassa on kirkasta verta. Virtsakiviä Milolla on ennenkin ollut joten mahdollista että ongelma on sama. Kunhan ei missään nimessä olisi mitään vakavaa. Huolta on ollut niin paljon koko tämän alkuvuoden, vaikkakin nyt nämä koiriin liittyvät ongelmat ovat pahinta. Ne kun ovat meille henki ja elämä.

Huomenna soitan heti eläinlääkäriin ja toivottavasti saadaan heti sinne aika. Haluan mennä täällä Tampereella tietylle eläinlääkäriasemalle jonka olen todennut hyväksi.

Milo on onneksi virkeä ja ulos lähtee niin innolla, mutta yksi asia joka nyt tulee mieleen on, että se on nuoleskellut pipuliaan useammin ja antaumuksella. Ja äitini mielestä se pissailee useammin, itse en sitä ole noteerannut.

Nyt vaan toivotaan että kyse ei ole vakavammasta ja että Brecin kuntoutus joka on lähtenyt ihan kivasti käyntiin, jatkaisi samaa rataa. Silti on voimat vähissä ja usko alkaa loppua kun nämä kaikki vastoinkäymiset on tapahtunut aina suunnilleen viikon välein. Ja ne ei tunnu loppuvan koskaan.


Kuvassa Breci vielä ihan pikkunen vaavi. Niin söpöläisiä  molemmat <3

6 kommenttia:

 1. Onpa ikäviä asioita teidän rakkaille koirille tapahtunut. Nyt toivotaan osaavia lääkäreitä ja pikaista paranemista molemmille mäyriksille <3 Ja sulle voimia, joita ei just nyt taida olla kovin paljon mihinkään ylimääräiseen.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Mai kommentistasi :) Voimia kyllä tarvitaan.

  VastaaPoista
 3. Voi ei :'( No toivotaan oikein tehtyä diagnoosia ja erittäin hyvää hoitoa. Me lähetellään etänä halit ja voimaa.

  VastaaPoista
 4. Vitsit, mä olen ollut ihan pihalla, kun on jäänyt blogien lukeminen. Toivottavasti kaikki on nyt molemmilla koiruleilla hyvin!! Lapsikin on varmaan jo syntynyt, paljon onnea! Meillekin on tulossa vauva syksyllä.

  VastaaPoista
 5. Kovasti tsemppiä teille, ikävää on kasautunut teille ihan liikaa, joten toivottavasti nyt alkaa olla valoisampaa :) Se on kyllä hirvein tunne, kun pelkää koiransa puolesta.

  VastaaPoista