maanantai 6. kesäkuuta 2011

Viimepäivien touhuja

Ompas taas aikaa viime päivityksestä. Aika menee kuin siivillä. Ollaan kuitenkin ehditty touhuamaan kaikenlaista..

Helatorstaina suuntasimme mökille koko konkkaronkka mukaan lukien myös mummo, sisko ja Funtik-poika. Kävimme laittamassa toista mökkiä, jolla me aikaamme vietämme, kesäkuntoon. Mummoni ja pappani omistavat kaksi ihanaa mökkiä joista toisella he viettävät kesänsä ja toisella oleskelemme me.. Mökit ovat mukavasti lähellä toisiaan, vain 5km väliä..

Annoimme Milon olla aika paljon vapaana. En tiedä olisiko poika pysynyt pihapiiriissä näin nätisti kuin nyt jos isäntää ei olisi ollut paikalla.

Ekana muutama kuva mummon ja papan mökiltä jolla he oleskelevat.







Sitten suunnattiin "meidän" rantamökille. Siellä Milo nuuskutteli kaislikossa, ja kaivoi kuoppia. Pappa tykkää varmasti hyvää kun nurmikko on mäyrän kaivamia kuoppia täynnä :D






Funtikilla hyttysten takia palttoo päällä :D







Viikonloppuna oltiin kotosalla ja ulkoiltiin. Oltiin rannalla, koirat uivat ja tonkivat ja emäntä otti rennosti lehtiä lukien.. Milokin osas ottaa rennosti luun kanssa vilponen kasteltu pyyhe päällään :D



Kyllä näistä kuvista huomaa että nyt on kesä. Ah ja nam. Sanoo myös mäyrä sekä tanskis.



1 kommentti:

  1. Kyllä tuollaisissa maisemissa kelpaa kesää viettää! :)
    Pinjan ensimmäinen kesä viime vuonna sisälsi myös matkan mökille ja kyllä koira nautti, sisään ei olisi meinannut edes nukkumaan mennä, ulkona oli niin paljon mukavaa puuhaa (pääasiassa keppien syöntiä ja aaltojen jahtausta).

    VastaaPoista