sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

R.I.P Tyyne

Lempeä Tyynemme on nukkunut ikiuneen 25.6.2011.  Tyynen suuri sydän oli puhdasta kultaa.




Ikävä jää meidän omaa honkkelia, vahtia mökkihaukkua.

12 kommenttia:

  1. Voi ei...olen tosi pahoillani :( Parhaista ystävistä, perheenjäsenistä, uskollisista rakkaista jää valtavan suuri aukko sydämeen...

    Paljon voimia <3

    VastaaPoista
  2. Jaksamista kaipauksen ja surun keskelle...

    VastaaPoista
  3. Miljoonat osanotot ja paljon jaksamista!

    VastaaPoista
  4. Kiitos teille. <3
    Tuntuu oudolta kun Tyyne ei oo vouhottamassa, sotkemassa paikkoja. Tyyne sai vatsalaukunkiertymän, kokeiltiin letkuttaa mutta letku ei kiertymän takia mennyt vatsaan. Olimme päättäneet että Tyyneä ei leikata koska uusiutumisen riski olisi kuitenkin suuri. Tässä tapauksessa leikkaaminenkaan ei olisi auttanut sillä ainakin perna oli jo vaurioitunut. Olemme kuitenkin onnellisia siitä että Tyyne sai viettää viimeiset päivänsä mökillä jossa se sai nauttia vapaana olosta ja vedellä luttaamisesta. Hieman pelottaa miten Milo tähän suhtautuu. Tänään ollaan Milon kanssa oltu paljon ulkona ja touhuttu, kuvittelen että se jotenkin auttaisi ja että Milo ei jäisi suremaan Tyynen pois menoa.

    VastaaPoista
  5. Voi ei, voi ei.. Täällä oon tippa linssissä, vaikken Tyyneä tuntenutkaan :(( Voimia ja halauksia sinne nyt todella paljon <3

    VastaaPoista
  6. Onpa tosi surullinen juttu. Toivottavasti Tyyne sai elää kuitenkin pitkään kanssanne, ja varmasti onnellisena.

    VastaaPoista
  7. Katriina, Tyyne oli 6vuotias, olisi täyttänyt loppuvuodesta 7v. Meillä Tyyne ehti olemaan melkein 3vuotta. Tuo 6-8v on kuitenkin aika yleinen ikä tanskandogille, ne kun ei niin hirveän pitkäikäisiä ole ja valitettavan moni niistä menehtyy tuohon vatsalaukunkiertymään. Tyyne kyllä oli sellanen ilopilleri aina ja tykkäs meidän tekemistä pitkistä retkistä jolloin se sai jolkotella vapaana :)

    VastaaPoista
  8. Todella ikävää, osanottomme suureen suruunne. Voimia teille.

    VastaaPoista
  9. Hyvää matkaa Tyynelle sateenkaarisilloille.

    VastaaPoista
  10. Voi ei, osanottoni. 6 vuotta vasta, olisihan niitä voinut enemmänkin kertyä kuin tuo 6-8 v. Kaipaus on varmasti suuri. Voimia ja jaksamista.

    VastaaPoista
  11. Voihan itku.Koiran menetys on kuitenkin ilkeä juttu vaikka tietyllä tavalla siihen pitää varautua jo silloin kun koiran ottaa...... M-L ja Ossi.

    VastaaPoista
  12. Jaksamista teille. Rakkaasta on aina vaikea luopua :/

    VastaaPoista