sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Uimassa

Perjantaina käytiin vähän polskimassa vaikka ilma ei ihan niin lämmin ollutkaan. Milookaan ei tarvinnut hirveästi innostuttaa kun oli uudet vesilelut mukana. :)



Tällä kertaa jätettiin Milonkin pelastusliivit kotiin koska halusin nähdä miten poika ui ilman liivejä. Onhan se hyvä että pysyy sitten pinnalla jos sattuu joskus jostain syystä ilman liivejä tippumaan veteen. Milon pää pysyy uidessa aika matalalla joten monesti ilman liivejä häiritsee sitten se että vettä menee korviin mikä ei ole kiva juttu. Milo myös ottaa lelun tai kepin suuhunsa niin hanakasti että saattaa hörpätä vahingossa vettä. Poika siis pysyy pinnalla mutta kyllä se uiminen sujuu ainakin vielä niiden kanssa paljon paremmin.








Miten muiden mäykyt ui? Onnistuuko sujuvasti ilman pelastusliivejä?

 

Mukavaa sunnuntai-iltaa ja alkaa viikkoa kaikille !

5 kommenttia:

  1. Oih, ihania uintikuvia!:) Ehkä Doriskin vielä joskus ihan kunnolla ymmärtäisi uimisen päälle.. :D Tällä hetkellä se sukeltelee rantavesissä, jalat turvallisesti pohjassa :D Se ei ole vielä ymmärtänyt, että veden alla kannattaa pidättää hengitystään.. ;)

    VastaaPoista
  2. Vau mikä vesipeto! :D Meillä on uiminen vielä kokeilematta, mutta saas nähdä miten mäyräkoirapoika pulikoi vai pulikoiko ollenkaan :) Kävikö Tyyne uimassa?

    VastaaPoista
  3. Eve, Milo kanssa tykkää tonkia järven pohjasta kaikenlaista. Joskus joku keppi tai muu inhottava kaisla on niin kiinnostava että vaikka koko pään joutuu kastamaan niin on se pakko saada :D Milo kyllä tajuaa että vedenalla ei vedetä henkee ja se onkin niin hassunnäköstä kun se tonkii ja pulputtelee kuonollaan :)

    Maria, Tyynehän on varsinainen vesipeto. Entiset omistajat väitti ettei Tyyne ui mutta kyllä se ui ja paljon uikin.(Sitä ei varmaan koskaan oltu edes viety rannalle.) Tyyne on koira joka löytää veden mistä vaan. Talvellakin jäätyneet lätäköt on pakko pomppia rikki.

    Milon sisäistä vesipetoa ei koskaan taas vaarmaan oltais löydetty ellen olisi ollut kamala ja pakottanut sen uimaan. Otin poitsun syliin, menin sen verta syvälle että sen jalat ei heti ota pohjaan ja niin sitä mentiin. Liivitkin hommattiin sitä varten että Milosta olis mukavampi ja turvallisempi olo uida. Kyllä ne vaan autto. Nyt se tosiaan jo tykkää uida ja hakea lelua ja saattaa mennä ihan ilman keppiäkin tai muuta lelua, mutta kuitenkin vielä harvoin.. Tärkeintä kuitenkin että se on nyt Milosta mukavaa. Nykyään on oma uinti jäänyt vähemmälle koska musta tärkeempää et koirat ui ja mä nautin kun niillä on hauskaa ja näin :D

    VastaaPoista
  4. Tuota vesihuvitusta en ole vielä päässyt kokeilemaan, mutta näytti hauskalta. Polskuttelemisiin!

    VastaaPoista
  5. Ossi on käynyt elämänsä aikana uimassa kahdesti. Ihan pikkupentuna se tippui isoon ojaan ja toisen kerran se hyppäsi matalalta kalliolta järveen ilmeisesti "pelastamaan" minua vaikka kaverini istui sen kanssa kalliolla ja Ossi oli vielä taluttimessa kiinni. Koira vaan toimi nopeasti..Ihan vapaaehtoisesti Ossi ei muutoin veteen mene mutta todistetusti osaa uida. Hyvät juhannukset M-L ja Ossi

    VastaaPoista