sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Uutta vuotta,,,

Menipä Joulu ja vuoden vaihde nopeaa. Ihan liian. Ainakin se Joulu, vuodenvaihde ei itselleni ole kovinkaan tärkeä sinänsä, vaikka tietty toivonkin että tämä vuosi olisi entistä parempi, monellakin sarkaa. Toivotetaan myös teille kaikille ihanille mäykyröille ja niiden ihmisille parempaa vuotta 2012! :)

Meillä oli ainakin ihana, maukas ja lahjarikas Joulu. ;)

Haukut sai tosiaan muutamia uusia leluja, tarpeellisin näistä oli aktivointipallo, sellanen sopivan iso joka ei mee esim tv tason alle, ei oo kiva kun lähdet ovesta ja koirat jää touhuaan ja ensimmäisenä se pallo pyöriikin tason alle ja siellä on ja pysyy.. Nyt on siis molemmilla kivat pallot, Brecillä pinkki ja Milolla tietty sininen :) HauHaun tonnikalapalat on mainioita näihin, koirat on ihan hulluna niihin!

Mummu muisti koiria himoitsemillani Arabian muumi kulhoilla, Milolle Nipsu ja Brecille Sosuli. Emännältä noi löytyy tiestysti mukeina myös :) Että kiitos vielä mummulle jos sattuu lukemaan tätä :)

Milo ja Breci sai myös toppikset, Brecin on pinkki jossa lukee Princess ja Milolle musta jossa on Killer :D Nää tuli miehen siskolta, Brecin on ihan sopiva, tietty mäykylle liian lyhyt mutta muuten sopiva, mut Milon taas tulee masun alle liian pitkälle, jolloin se pisuu sen heti, eli sille täytyy jotain tehdä, pienempi koko taas ei menis rinnasta kiinni :D

Uudenvuoden koirat oli kotona ja Funtik kaverina :) Me emäntä ja isäntäihmiset oltiin vähän viihteilemässä, mutta koska jo ennen lähtöä oli jo muutama paukku ulkona kuultu ja huomattu ettei kukaan oo moksiskaan, koirat uskalsi jättää kolmisteen ihan hyvillä mielin. Brecillä vähän korvat hörötti kun eka raketti jostain kuului mutta eipä se sen enempää sitä jäänyt miettimään. 

Me ollaan nyt vuodenvaihteen jälkeen käyty vähän koirapuistoilemassa. Olis jo kiva päästä jollekin pienelle retkelle. Ihanaa kun on nyt lunta ja pakkasta, tosin toi -11 astetta on jo vähän liian kylmä millekään retkelle koska molemmat nakit on kovia paleleen.

Tänään alkoi meidän neidillä sitten juoksut.  Mua vähän jänskää miten tää homma oikein menee, Tyynekin kun oli leikattu. Pöksyt on neidillä jalassa, ei ne näytä sitä edes häiritsevän :) Painoo on n. 7kiloo :) Ja kuono senkun tuntuu pitkistyvän :) Brecillähän on myös se purentavika, ja nyt sitte pitäs viedä se siihen pulpa-amputaatioon. Vähän sekin jännää miten menee. Mutta eiköhän kohta taas olla vähän viisampia :)

Meillä ei tehty sen kummempia UudenVuoden lupauksia, muutakuin että itse ainakin aion olla parempi emäntä koirille ja antaa niille enemmän aikaa :)

Sit kuvia, Jouluna otettuja ja vähän sen jälkeen :)





2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla teidän kuulumisia! Mikäs se sellainen pulpa-amputaatio on? Kuulostaa aika hurjalle.

    VastaaPoista
  2. Johanna, pulpa-amputaatio tarkoittaa hampaan lyhentämistä/katkaisua. En itsekään ole ihan kunnolla perillä siitä, mutta noin sen olen ymmärtänyt. Vielä ei ole aikaa varattu mutta pian pitäisi sekin asia hoitaa...

    VastaaPoista