lauantai 28. tammikuuta 2012

Talven ensimmäinen pieni retki ja mäykyt herkuttelee

Muutama viikko sitten lauantaina tehtiin tuttuun paikkaan pieni retki, kyseessä oli Kirskaanniemi. Pakkasta oli -8 astetta, mutta päätettiin silti lähteä. Koirat sai juosta perillä vapaana, Miloo oliskin hirveesti kiinnostanu lähtee nuuskutteleen kauemmas meistä mutta isäntä piti komentoa joten poitsu ei uskaltanu karata muualle :D Tottakai sitä kiinnosti kun paikalla oli muitakin ihmisiä, tosin eri nuotiopaikoilla kauempana. Me paistettiin makkaraa ja lämmitettiin glögiä, tällä kertaa koirien omat eväät jäi kotiin joten saihan nekin osansa makkarasta :D









Kuvat on taas vanhalla kameralla otettuja joten laatu ei päätä huimaa. :D

Eilen me käytiin Tampereen keskustan koirapuistossa Saaran ja Funtikin kanssa. Milokin vähän innostui juoksentelemaan muiden kanssa.

Tänään taas käytiin isännän kanssa toisessa koirapuistossa, tosin ei viihdytty kauaa mutta saipahan nakit edes vähän mennä omia menojaan.

Äsken innostuin tekemään koirille kanasoppaa :D Vähän vaihtelua taas ruokaan.. Kovasti ne jo tossa odotteleekin saavansa ruokaa kun näkivät kuinka laitoin sitä kippoihin valmiiks jäähtymään.

Tähän sapuskaan laitettiin

- porkkanaa
- perunaa
- kanaa (barffinetin "laatta", tais olla n. 500g)
- valkosipulin kynsi
- salaatin jämät
- loraus öljyä
- ja tietty vettä


Koirat herkuttelee nyt tänä viikonloppuna tällä ja itse meinasin tekasta pizzaa; tomaatilla, pestolla, meetwurstilla ja mozzarellalla. Nam!
Mistä muiden viikonloppu koostuu?
Kivaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille :)

4 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia! Meillä leivotaan mummin synttärikakkua ja Iineskin osallistuu siihen nuolemalla taikinakulhot. Täytteeseen tulleet mustikatkin maistuivat sille. Nyt sen korvat on vähän taikinassa, pitää puhdistaa koira juhlakuntoon huomiseksi.
    Lisäksi ollaan opeteltu "kuolleena" makaamista. Iineksen pitäisi käsimerkistä mennä selälleen makaamaan ja pysyä siinä kunnes se vapautetaan. Ollaan jo edetty aika pitkälle tempussa ja siitä saadaa ehkä pieni ohjelmanumero huomisiin juhliin.

    VastaaPoista
  2. Pakkanen on rajoittanut viikonlopun ulkoiluja, mutta eilen käytiin koululla ennakkoäänestämässä.

    Koira ei ole kovin innostunut lähtemään ulos, taitaa jo muistaa, että siellä on kylmä. Viettääkin suurimman osan ajasta sohvalla nukkuen. Tai pehmoa raadellen.

    VastaaPoista
  3. Dodo vinkaisi heti herkkulautaset nähtyään, että mikäli teidän koirakaksikolle ei jostain kumman syystä maistu, tänne voi aina lähetellä 'ruoka-avustusta' ;)

    VastaaPoista
  4. Johanna, mahtavaa, hitsit, ite en osaa mitään opettaa koirille :D

    Olli, täällä on nyt tällä viikolla kans pistetty ulos lähdön kanssa vastaan, ja kyllä toi -20 alkaa olla jo liikaa, ei montaa metriä pääse eteenpäin kun tassut jo palelee.

    Eve, meillä kyllä taas meni murkinat sellasta vauhtia kurkusta alas että pahoin pelkään että nyt en saa Dorikselle ruokaisaa postia lähetettyä :D

    VastaaPoista