lauantai 10. joulukuuta 2011

Joulu tule jo

Odotetaan jo kovasti Joulua. Tai lähinnä allekirjoittanut :) Meillä tulee olemaan vähän erilainen Joulu kuin viime vuosina. Tyyne katselee Joulun viettoamme haukkujen tähtitaivaalla, ja Breci sekä Funtik viettää ensimmäistä Joulua kanssamme. Viime vuosina olemme käyneet aattona mummullani ja papallani syömässä, siitä sitten miehen siskon anoppilaan katsomaan Joulupukkia, miehen siskon lapsien takia, ja siitä taas mummulle ja papalle hetkeksti ja sitten vasta äidilleni tai meille. Eli aikamoista säätöä on ollut, ja noiden siirtymisien välissä tietysti käyttämään koiria jotka ovat olleet sillä aikaa kotona.

Tänä vuonna olemme kutsuneet mummoni ja pappani äidille aattona syömään. Onkin paljon helpompaa koska koirat eivät joudu olemaan ollenkaan yksin, saavat leikkiä ja ei kokoajan tarvitse miettiä että kuinka koirat pärjää kotona keskenään.  Mitkä ovat muiden Jouluaaton perinteet?

Meillä on myös lahjatoivelista

- jättiluut
- kumiset, ison kokoset aktivointipallot
- jotkut pehmolelut
- ruokakupit, arabian muumi :)

Eiköhän se pukki noista jotain tuo :)

Brecille pukki toikin jo vähän etuajassa Hurtan vihreän sadetakin, koko 36 oli juuri sopiva pituudeltaan että peittää pepunkin :) Ja tonne saa alle vähän lämpimämpääkin :)

Kaippa se täytyy lähteä testaamaan tuo sadetakki kun siellä nyt valitettavasti sataa tommosta vettä/ räntää eikä lunta..




Kivaa Joulun odotusta kaikille mäykeröisille!! :)

4 kommenttia:

  1. Meillä on pari viime joulua ollut vajaamiehitys, mutta tänä vuonna kaikki lapset ovat kotona yhtäaikaa. Sain jopa tyttären Australiasta kotiin. Ja miniä viettää ensimmäistä kertaa joulua meillä. Joulun perinteisiin kuuluu vapaus tehdä ihan mitä huvittaa. Saunotaan ja syödään, pelataan pelejä ja aukaistaan lahjoja. Sellainen tapa meillä on, että lahjat avataan yksi kerrallaan, jotta muutkin saavat jännittää toisen puolesta. Lapset ovat täysi-ikäisiä (kuopus tosin viittä vaille, vielä pari viikkoa aikaa synttäreihin), mutta siitä huolimatta meillä vietetään lapsiperheen joulua. Katsotaan aamulla joulupukin kuumaa linjaa yms.

    Mäyräkoiralle on aina kaksi pakettia: toisessa on luu ja toisessa uusi pehmo. Ja Ollille paistetaan jouluna riistakäristystä, vaikka poika kerran kritisoikin, että koiralla taitaa olla parhaimmat herkut. On niitä herkkuja ihmislapsillekin tarjolla.

    Hyvää joulun odotusta teille,
    Aikku ja Olli

    VastaaPoista
  2. Meilläkin hieman erilainen joulu tiedossa! Kaksi koiraa on poissa kokonaan, mutta uusi pallero on ensi viikonloppuna tulossa tilalle. Doris saa kaverin (toivottavasti). Mennään siis mun vanhemmille joulun viettoon :) Täällä Doris odottelee nokka kiinni lasissa ja miettii, milloin sitä lunta oikein mahtaa sataa ja mikä päivä se olikaan, kun niitä lahjoja sai :)

    VastaaPoista
  3. Aika hyvältä kuulosti tuo mäykkyjen (vai emännän? ;) joululahjalista :) Mä voisin kokonaisuudessaan allekirjoittaa täsmälleen saman! :D Breci kasvanut valtavasti, nätti tyttö! :)

    VastaaPoista
  4. Moikka!
    Sain sun viestin! Laitatko mulle spostia: anevko@utu.fi <-- voidaan jutella spostitse paremmin!!
    t. Eve ja Doris (en jaksanut kirjautua :D)

    VastaaPoista