tiistai 4. lokakuuta 2011

Lauantain pikkuretki

Käväistiin viime lauantaina Pirunlinnassa :D Se on tässä ajomatkan päässä oleva kiviröykkiö jonne me sitten mäykkyinemme kiivettiin. Koirat näki matkalla hevosiakin kun jouduttiin käveleen hevostilan ohitse. Siellä oli koira aitauksessaan ja se haukku, Milo ei huomannut koiraa, mutta huomas hevosen ja alko sitten haukkuun niinkuin takasin. Se pöljä tais luulla että se heppa haukku sille :D Milo ja Breci molemmat käveli hienosti vaikka hevosaitauksia oli molemmin puolin, Milo tietysti räköttäen suurimman osan matkasta, mutta ei sentään yrittäny ryntäillä sinne aitauksiin :) Breci haukkukin sitten vasta takas päin tultaessa hevosille :)

Breci hienosti käveli ja kiipes sinne "vuorille", matka oli jonkun kilometrin pituinen. Tytössä on virtaa kun duracelissa joten ollaan annettu sen kävellä ihan pidempiäkin matkoja..

Ylhäällä me sitten vähän nuuskuteltiin ja tehtiin pieni nuotio jossa saatiin muutamat makkarat grillattua. Koirat sai tietysti oman osansa :)

Tässä sitten taas kuvia retkestä :)









Milo sai ainakin hyvää liikuntaa, se kun pomppi tuolla millon missäkin ja niinkuin kuvista näkee, ei maasto ollut kovin tasaista :D Ennen kotiin lähtöä Breci vähän lämmitteli iskän sylissä, kun tuuli pisti tytön vähän tärisemään.

Tää viikko me ollaankin sitten taas kolmistaan täällä kun mies on taas työmatkalla.. Eiköhän me pärjätä :)
 

7 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia syksyiseltä retkeltä. Meidänkin ruskaretki on jo sovittuna. Siitä tulee joko superhauskaa tai sitten ei, mukana on kuusi koiraa ja maastona Koli.

    VastaaPoista
  2. Sheriffit, meilläkin on haaveena päästä Kolille samoileen koirien kanssa. Ehkä se toteutuu ens kesänä tai syksynä..
    Kuuden koiran kanssa voikin jo olla pientä hälinää :D Mutta onneks teidän mäyrät osaa käyttäytyä. Monesti mietin/ mietitään isännän kanssa että kuinka sä pärjäät kolmen mäykyn kans kun me ollaan välillä ihan solmussa näiden kahdenkin kanssa :D

    VastaaPoista
  3. voih, oon hivenen kade teidän fiksuista heppakoirista.. :) Meillä kun Dodo innostu viimeks hieman ajamaan maastossa ollutta ratsukkoa. Onneksi hevonen oli jo sen verran maailmaa nähnyt konkari, että se lähinnä tuntui nauravan tuolle meidän rääpäleelle :)

    VastaaPoista
  4. Mä haluaisin Leville koirien kanssa ensi kesänä, mutta miten mahtanevat porot suhtautua mäyräkoiriin ;) Sen nyt tietää miten mäyräkoirat suhtautuvat poroihin :) Voitais saada porttikielto :D

    Tosi kivat kuvat, jälleen kerran!

    VastaaPoista
  5. Teillä on ollut taas ihana retki, pitäisi meidänkin vielä tehdä tuollainen syysretki :)

    Teille on muuten tunnustus blogissamme :)

    VastaaPoista
  6. Heips! Meidän blogista löytyy teille haaste :)

    VastaaPoista
  7. Kiitoksia taas kommenteista ja kehuista :)

    Kyllä vaan ainakin mun viikonlopun kruunaa se jos pääsee koirien kanssa jonnekin kivoille mestoille samoilemaan :D

    VastaaPoista