sunnuntai 21. elokuuta 2011

Touhuja

Tänään jäätiin koirien kanssa kolmistaan 3viikon ajaksi. Mies lähti pohjoiseen tekemään 21päivän työrupeaman. Saas nähdä kuinka mua hööpötetään täällä. Sisko tulee kylläkin Funtikin kanssa tänne seuraksi. Ottaa nyt ainakin viikon kamppeet mukaan. Ainakin Breci saa kunnon leikkikaverin. Ihan kiva jos vaikka me päästäis ihan Milon kanssa kaksin tekeen jotain lenkkiä yhdessä, tuntuu että se on ollut jotenkin mieli maassa.. Sitten kun se huomaa että lähden vain sen kanssa ulos niin se on ihan intona.

Viime viikonloppuna teimme sunnuntaina taas pienen retken tuohon lähikoskelle, uusi kamerakin oli mukana, olen muuten ollut siihen erittäin tyytyväinen. Kuvat ovat loistavia verrattuna tuohon digariin, ainoo että täällä blogissa kuvien laatua ei niin erota...
Breci oli reissulla tosi reipas, tietysti osa matkasta sitä kannettiin mutta kyllä se aikamoisen määrän itsekin köpötteli :)












Tämän viikon perjantaina lähdimme arboretumiin kävelylle. Koirat autoon, kamera mukaan ja menoks. Ei me kovinkaan kauaa ehditty nauttimaan arboretumin kauniissa maisemissa koska emännän kengät sattu olemaan hieman liian isot enkä sitten jaksanut klonksuttaa niillä kauempaa. Muutama kuva silti saatiin napattua :)












 Aika turhia kuvia kaikki, en vaan nyt osannu taas valita niitä parhaita vaan tommosia kökköjä.

6 kommenttia:

  1. Ihan kivoja kuvia eikä mitään kökköjä:) Voi hellantuuteli, että sun "tiikerityttösi" on soma.No okay Milo on tietysti komee... Itsekin olen pohtinut, että jos kasvattaisin mäyrisperhettä se voisi olla naaraspuolinen.Miten olet ajatellut hoitaa koirat kun Breci saa juoksut? Onko sinulla jommalle kummalle hyvä hoitopaikka muutamaksi viikoksi? Vai meinaatko leikkauttaa Milon? Terveisin M-L

    VastaaPoista
  2. Tampesterissa on toi ihana puisto ja mun Tampereen Tätsä. Hyvät kuvat sulla on, äippä käski sanoo. Mut Breci on kasvanu valtavasti tai siis tietysti sopivasti, mut on silleen jo iso tyttö.

    VastaaPoista
  3. Marja-Leena, mäykyt kiittää kehuista :) Onhan ne kyllä ihania <3 Milo on leikattu jo vuosi sitten joten Brecin juoksut eivät tuota päänvaivaa, onneksi siskon mäykkykin oli juuri leikkauksessa joten ei sitten ole Funtikistakaan Brecille haittaa :D

    Myrsky, joo täällä on toi kiva puisto mut arvaas muistaako äiti sitä usein? Nyt sille tuli taas mieleen toi paikka. On se vähän pöljähtäny tosta kuupastaan. Me haluttais sinne useemminkin, vaikka toi olikin Brecin eka kerta tuolla niin se oli ihan onskuna tutkimassa paikkoja :)

    VastaaPoista
  4. Virn. Meillä ainakin alkaa 'hööpötys' heti jos iskä poistuu jonnekin :D Doriksen mielestä äitiä on niin kiva kiusata ja juoksuttaa ympäri kämppää!

    VastaaPoista
  5. Onpas siellä ollut haastellinen maasto. Tuosta on mäykkyväki tykännyt. On saanut pomppia ja mennä puiden ali.

    Breci vain sievistyy. Kohta saattaa olla Milolla kiirettä, kun joutuu hätistelemään kosijoita pikku likan ympäriltä.

    VastaaPoista
  6. Eve, mikä siinä onkin että iskää uskotaan aina paremmin kun äiskää?? :D

    Sheriffit, kyllä koirat tykkäs mutta kun noi mun klopottimet pilas kaiken. olis taas vaan pitäny pistää lenkkivehkeet ja lenkkarit jalkaan. on jo niin monta kertaa todettu että turha alkaa hienosteleen kun koirien kanssa on liikkeellä, ei siitä mitään tuu..

    VastaaPoista