tiistai 9. elokuuta 2011

Lenkki kaatosateessa

Päätettiin siskon kanssa lähteä vähän kauemmas lenkille Milon ja Funtsun kanssa. Pakattiin koirat autoon ja menoks.

Lenkki oli noin 7km pitkä, kiersi yhtä järveä, ja kokoajan polku oli aivan järven vierellä. Maasto oli suht vaikeakulkusta, koska puiden juuria ja kiviä oli paljon, pitkospuitakin piti mennä monessa kohtaa.. Me jopa hölkkäsimme pitkän matkan. Noin puolivälissä alkoi sataa kaatamalla. Tietenkään ei ollut kunnon sadevehkeitä. Siskolla oli sateenvarjo, mutta se ei paljon mua auttanut, eikä varsinkaan Miloo :D

Lenkki teki kyllä hyvää, me kun ei helteiden takia olla oikeastaan kunnon lenkkiä pitkiin aikoihin tehty. On kyllä huono omatuntokin asiasta ollut. Tuon pituinen lenkki pitäs vetää vähintään päivittäin kun aikaakaan ei mennyt kuin vähän päälle tunti.

Yritin ennen sadetta muutaman kuvan nappasta mutta eihän ne kunnolla onnistuneet.







Ainiin... Parempia kuviakin on luvassa( ainakin toivon mukaan :D ), mies yllätti mut lauantaina Canonin järkkärillä. Luulin saavani sen vasta tällä viikolla :)

Pakko vielä laittaa kuva Brecistä kun se kiipes lelukoppaan soppaluuta jäystämään :)




5 kommenttia:

  1. Ihanissa maisemissa olette lenkkeilleet :) Mahtoi mäykkypojille uni maittaa illalla :) Helteiden aikaan ei kyllä päässyt kunnolla ulkoilemaan niin pitkiä lenkkejä kuin olisi halunnut, mutta syksyn hyvän puoli (ainut, mun mielestä...) on se, että ilmat viilenevät ja koiran kanssa pääsee taas pidemmille ulkoiluille, eikä tarvi nousta järkyttävän aikaisin, että on riittävän viileää :)

    VastaaPoista
  2. Maria, maisemat olivat kyllä kivat :) Ainoo että mentiin kyllä sellasta haipakkaa että ei paljoa maisemista ehtinyt nauttia. Sama lenkki täytyy mennä tekeen taas tässä lähiaikoina, sai kyllä niin hyvälle mielelle sekä ihmiset että koirat. Milostakin huomasi kuinka se nautti kun pääs meneen :) Syksy olis niin ihanaa aikaa jos ei tulis sateita ja sais nauttia väreistä ja ilmat olis just sellasia ei liian kuumia eikä kylmiä.. :)

    VastaaPoista
  3. Niinpä, ei voi kun yhtyä sun toiveisiin syksyn säästä, kun se sade ja piiskaava tuuli ei oikein sovi mun mielikuviin siitä millainen sään tulisi olla :)

    VastaaPoista
  4. VAU mitkä lenkkeilymaisemat! :o Minäkin haluan! :D Meillä Doris ainakin 'sekoaa', kun lähdetään maastoon lenkkeilemään: se on heti paljon valppaampi ja innostuneempi, vaikka olin pitkään varma, että se on aito citykoira ;)

    VastaaPoista
  5. Eve, varmasti sekoaa.. Maastossa on kuitenkin ihan eri hajut kuin kaupungissa :) Maasto on muutenkin paljon parempi alusta kunnon lenkeille, on vähän hellävaraisempi nivelille :)

    VastaaPoista