keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Possunkorvaa....




Tänään oli koirilla onnenpäivä :D Annoin mummon, siis äitini ostamia possunkorvia. Saivat siis tietenkin vain yhdet mutta kaapissa on vielä iso kasa odottamassa :) kiitos rakkaalle äidilleni.

Nämä possunkorvat ovat vieläpä kivoja siitä että ne ovat "vaaleita", eikä sotke niinkuin tummaksi paistetut ja näistä on hieman enemmän iloakin siinä mielessä että kestävät paljon kaummin. Tuossa tuo meidän mötkylä vieläkin rouskuttelee korvaansa :)
















Annatteko te usein possunkorvia vai annateko ylipäätään ollenka? Itse annan ehkä kerran viikossa, en välttämättä niinkään usein. Pojalta pitäisi saada muutenkin reippaasti painoa pois.

6 kommenttia:

  1. Voi vitsi mitä herkkua teillä on saatu! :) Meillä koira tykkää kyllä possunkorvista, mutten meinaa raaskia ostaa niitä, ne kun kestävätkin vain hetken ahneen koiran hampaissa :D

    VastaaPoista
  2. Possunkorvat on ehkä maailman suurinta huutoa täällä(kin) :)
    Korvilla vaan on tapana saattaa Bonon vatsa löysälle.. :( ei joka kerta, mutta joskus.
    Välillä silti herkutellaan ja annetaan sitten hieman ripulilääkettä seuraavan ruokailun yhteydessä, ikään kuin ennakoiden.

    VastaaPoista
  3. Yleensä joo noi normit kaupan possunkorvat ovat sellaisia kahden minuutin herkkuja ja hiton kalliita!! Nämä äitini kautta saadut ovat ruotsalaisia ja eikä edes ollut kalliita kun hintaa oli 10kappaleella noin 5 euroa.

    Voisinkin piruuttani vielä äidiltä kysyä että mistä se ne hankki, jos jotakuta kiinnostaa ostaa, taisi olla joku nettikauppa ehkäpä..

    Meidän poika soi tota yhtä korvaa jonkun 10 minuuttia, eli hieman enemmän oli tekemistä.

    Onneksi meillä ei ole koskaan mennyt vatta sekasin noista.. Kaippa toiset vaan on herkempiä tommosille..

    VastaaPoista
  4. Meillä sama juttu kuin Bonolla; vatsa menee suht helposti löysäksi, joten aika harvoin possunkorvaa on tarjolla, mutta olen kyllä ajatellut ostaa kevytversioita niistä tuolta Mustista ja Mirristä. Pitäähän mäykyn joskus saada herkkuakin, vaikka suurinta herkkua meillä edelleen ovat hapanmaitotuotteet, joten viilit ja jugurtit menevät melkeimpä paremmin alas kuin possunkorvat :) Ne vaan on valitettavan nopeasti nuoltu kupista :/

    VastaaPoista
  5. Molemmat meillä söisivät, mutta vanhemmalla tulee ripulia jos monta syö :/ Siks ostamme naudan nilkaa tms. jota voivat rouskutella. Toinen on ihan normi marketista nuita naudan nahka kierretikkuja. Ne on tosi kivoja!

    Ihania nää koirat :)

    VastaaPoista
  6. Meneepäs nyt monella vatta sekaisin moisista korvista :( mutta onneks jokaiselle löytyy se lemppariherkku :)

    Antaako kukaan muuten raakaluita? :) Me annetaan aina satunnaisesti. Nytkin pakastimessa jotain häränhäntää ja ne on kans suurta herkkua :)

    VastaaPoista