perjantai 15. marraskuuta 2013

Isoveli ja isosisko

Ihan luvattoman pitkä aika taas viime päivityksestä. Meitä ei varmaan kukaan enää jaksa edes seurata.

Meidän mäyrien elämään tulee ensi vuoden maaliskuussa iso muutos. Nimittäin pikkusisko tai veli. Kaksijalkainen sellainen. Vaikka meidän koirat ei oo yhtään tottunu lapsiin niin uskotaan että ne ottaa kyllä nyytin hyvillä mielin vastaan, osaksi laumaa. Ehkä ne viimeistään sitten lopettaa sen metristen haukkumisen kun sellanen on omassakin taloudessa.

Breci on oppinut näyttämään mitä haluaa. Ennen se oli aika hiljainen, mutta nykyään se saattaa tulla äänekkäästi komentamaan leikkimään. :)

Milolta löytyi takajalkojen välistä musta  luomen näköinen koholla oleva juttu. Rokotuksilla kun käytiin niin näytettiin samalla ja sitä pitää nyt seurata. Se voi olla ihan vaan luomi tai joku pigmenttimuutos. Mä toivon koko sydämestäni että se ei ole mitään vakavaa. Onko muilla tullut tommosia ? Ainakin lääkäri sano että se on ihan vaan ihon pintaan tullut, että siellä ihon alla ei mee mitään juuria tms.

Nyt me odotellaan kovasti jo Joulua, mutta sitä ennen vielä muutama kuva kesältä. :)


Käytiin Porvoossa "mummun" kanssa ja Funtik myös mukana



Arboretumissa ihailemassa kukkasia ym.


7 kommenttia:

  1. Hei koko porukka! :)

    Kiva, että ette ole kadonneet maailman tuuliin ja ihan valtavasti onnea tulevan perheenlisäyksen johdosta! <3

    Pysykää kartalla, että tiedetään missä viipotatte ;)

    Rapsuja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maria. :)

      Kyllä me yritetään ainakin jollain tapaa kartalla pysyä :)

      Poista
  2. Voi onnea! Kyllä mäyrät oppivat uuteen jäseneen laumassa. Ainakaan meillä ei ongelmia ole ollut. Ja lapsesta ainakin kasvaa reipas, kun saa paimentaa koiraa. Tarpeen tullen myös paijata sitä. Onnea odotukseen!

    VastaaPoista
  3. Milo ja Breci,
    ei kuulkaa haittaa hidas postaustahti! Mullakin käy välillä niin ja silti noi kivat mäykky- ja muut kaverit jaksaa tulla aina uutta postausta kommentoimaan :)
    Ollaan kaverit kuulkaa suht samanlaisessa tilanteessa, meillekin tuloo sellainen kaksjalkanen veikka maaliskuussa! Mä en oo koskaan nähny niin pientä ihmistä, mutta kai sen kanssa oppii olemaan? Mamma sano, et sen viereen saa käpertyä nukkumaan, kunhan antaa veikalle myös tilaa. Päälle ei saa mennä ja pusujakin pitää antaa maltillisesti.
    Aika jännää!!!

    Tuulisin terkuin
    Bono

    VastaaPoista
  4. Oikein paljon onnea teille tulevan perheenlisäyksen johdosta :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos paljon onnitteluista :)

    Juu kyllä me vahvasti kanssa uskotaan että koirat hyväksyy pienen nopeasti :) Tuleepahan ainakin yks leikkikaveri lisää. Ainakin Brecille sellaset kelpaa mainiosti :)

    VastaaPoista
  6. Kyllä teitä seurataan oli tahti mikä tahansa.
    Onnea odotukseen ja kyllä nelijalkaiset ottavat tulokkaan hyvin vastaan mikäli on muita koira-vauva-postauksia uskominen.

    VastaaPoista