torstai 21. maaliskuuta 2013

Hoitoon

Pitkästä aikaa täällä. Hiljaisuus johtuu ihan vain siitä että en vieläkään ole saanut liitettyä uutta gmail osotetta tänne jotta sais taas kuvia lisää. Eikös se Iina näin mulle neuvonut? :) Jonain päivänä ryhdistäydyn ja hoidan tuon kuntoon, mutta siis minnekään me ei olla katoamassa.

Me lähdetään miehen kanssa maanantaina Tallinnaan  pariksi yöksi ja mäyrät menevät mummulle hoitoon. Tää onkin Brecin ensimmäinen kerta kun menee hoitoon. Tässä kun ollaan mummulla oltu käymässä ja jos koirat on jääny hetkeks vaikka mummun kanssa keskenään, niin Breci kyttää ovella ja itkee. Onneks ei kovaäänisesti mutta itkustaa kuitenkin. Oliskos teillä vinkkejä millä meidän mummu saatas pärjään näiden kanssa? :D Se jo kiros viime kerralla kun meni lenkille näiden kanssa että on kuulemma ihan perässä vedettäviä malleja :D Toivottavasti Milo osaa Brecille näyttää että hoidossa olemisessa ei oo mitään ihmeellistä.

Mukavaa kun aurinko on nyt joka päivä paistanut, mäyrät on löytäneet sohvan käsinojankin, ensin tietty Milo hokas ja tuossa pari päivää sitten Brecikin tajus jutun :) Milokin katselee ulos ja vinkuilee että pitäs päästä ulos aurinkoon nuuskimaan :)

Dorikselta ja emännältä otetaan vähän mallia ja listaan huvikseni nämä meidän rakkaiden hauvojen nimet joita tulee käytettyä :D

Milolta löytyy tämmöiset

Miblo
Mibbeloosa
Mailou
Mibloona
Kelmi
Epeli
Siimahäntä
Kiljukaula
Kiljuppi
Poitsu
Pötkö
Jytky

ja Breciltä

Crepsi
Repesiina
Repsiina
Breciina
Pikku-neiti
Reci
Reskriina
Pitko
Neipakka
Broileri

Siinä meidän yleisimmät, niitä nimiähän tulee varmaan joka päivä lisää mutta osahan jää siihen yhteen kutsunta kertaan  :D

Meillä on täällä siis kevättä rinnassa ja toivotaan että pian alkaa ilmat lämpenemään, vaikkakin se loska-aika, sen yli voitas hypätä ihan suosiolla :)  Jospa jo ens kerralla, sais vaikka jotain kuvaa tännekin :)

Joko teidän mäykyillä on kevättä rinnassa? Entäs omistajilla? Miten se näkyy? :)
2 kommenttia:

  1. Hihi, teillekin on kertynyt mukavasti noita lempinimiä :D Kiljukaula olis osuva nimitys tännekin.. ;D

    VastaaPoista
  2. Laitan varalta tänne jos satut huomaamaan: Olet laukkuarvonnan voittaja! Onnea :)

    VastaaPoista