keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Tilaongelmia

Meillä on tullut täällä blogissa tila täyteen, loin uuden blogin, mutta sehän ilmeisesti käyttää sitä samaa tilaa, eli oli ihan turhaa. Enkä osaa edes poistaa tätä uutta blogia minkä loin :D Ilmeisesti mun pitäs luoda kokonaan uusi tili tänne jotta saan jatkettua tätä hommaa? Osaako joku jelpata mua :D


6 kommenttia:

 1. Tarkoitatko sitä kun Picasan kuvatila on loppunut? Kuvia pitää pienentää (esikäsittele pienemmäksi, voit tehdä vanhoille kuville, tylsä homma) tai voit vaikka poistaa vanhoista postauksista kuvia. Tai lataa jatkossa kuvat Flickr:iin ja linkkaa sinne. Voit myös tehdä uuden käyttäjän (tilin) ja antaa bloggerissa sille kirjoitusluvan, sille tilille sitten tallentuu uudet kuvat. Tätä on viime aikoina tapahtunut niin monessa blogissa että googlaamalla löytyy ohjeita lisää :)

  VastaaPoista
 2. En osaa neuvoa, olen pahoillani... Minä ilmeisesti vältän tilan täyttymisen sillä, että pienennän aina kuvat ennen blogiin lataamista. Photoshopissa gif-muotoon, muiden ohjelmien tallennuksista en tiedä.

  Teille olisi meidän blogissa pienet terveiset :)

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Riittää että luot itsellesi uuden gmail-osoitteen ja liität uuden tilin tämän blogin kirjoittajaluetteloon! :)

  Terveisin
  Nelli, Fanni ja Iina

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, kiitos kaikille ! Nyt kun saan itsestäni vielä jossain vaiheessa irti, taidan kokeilla Iinan neuvoa :D Nykyään vaan tää koneen käyttö on jotenkin niin vaikeaa että..

  VastaaPoista
 5. Kuvat voi ladata Flickrin kautta ja näin homma pelittää taas.

  VastaaPoista
 6. Apua! :D Toivottavasti saatte hommat pelittämään ja päästään lukemaan lisää mäyräjuttuja ;)

  VastaaPoista