tiistai 5. kesäkuuta 2012

Hiljaiseloa pidelly

Taas on tovi viime päivityksestä kulunu.

Brecin synttäreitä ei ehditty kovin juhlistamaan, sillä sehän oli Äitienpäivä sekä olin vielä töissä aamupäivästä. Lahjakin neidille tuli myöhässä, mutta kauan sitä oli etsittykin; sopivat valjaat! Hurtan y ja t-valjas koossa 45cm hinkkasi kainaloita, Zooplussalta, jotka olis haluttu, oli loppu, Ratian y-valjaista mies sanoi, että liian talviset. Valjaiden etsintä jo ehdittiin lopettamaankin välissä, kunnes siskon kanssa käytiin Mustissa ja Mirrissä ja myyjä neuvoi kokeilemaan Rukka- valjaita. Jes! Ne tulee todella kauas kainaloista eikä taatusti hinkkaa. Niihin ollaan nyt oltu tosi tyytyväisiä ja hintakaan ei ollut paha, n. 20€. Koko on xs ja säätövaraa löytyy jos neiti vaikka sattuisi pulskistumaan :D

Meillä on Breci tuossa pari viikkoa sitten kastanut talviturkkinsa, Milo vain osittain. Ei uskaltanu poika uida ja hakea keppiä ilman liivejä. Kaippa niiden kanssa vaan on mukavampi polskutella kun pysyy pääkin vähän korkeemmalla. Viikonloppuna toivon mukaan lähden koirien sekä äitini ja Funtikin kanssa mökille ja päästään vähän kokeileen uusia pelastusliivejä.

Muuten onkin ollut ihan tavallista, ollaan vähän koirapuistoiltu ja sen semmoista. Lämpimät kelit sais palata ja se aurinko tonne taivaalle ilman pilviä, kiitos.

Joko muilla on talviturkkeja kasteltu? Ovatko punkit pysyneet loitolla? Entäs mökkeily, joko sitä on harrastettu? :)


Hieman erikoinen asento?? Samaan aikaan Milo makas paljaalla lattialla tolleen selälteen! :D


5 kommenttia:

 1. Meillä Breci meni ekaa kertaa noin enkä ole kyllä ton jälkeen nähny sen olevan tossa asennossa. Milon asentohan on ihan normi mutta enpä muista että sekään olis tolleen menny ihan paljaalle kovalle lattialle. :D Sängyssähän nukutaan usein ketarat oikosenaan ja ne tietty vilkkuu peiton alta :D

  VastaaPoista
 2. Meidänkin täytyy kyllä käydä kokeilemassa Rukka -valjaita, nimittäin Pipsallekaan ei ole meinannut löytyä kunnollisia valjaita, jotka eivät hankaisi kainaloita.. Ja tietty meidän pikkuisellekin täytyy sitten jossain vaiheessa valjaat ostaa :) Onnea vielä Brecin synttäreistä!

  Pipsa kävi kastamassa talviturkkinsa jo jäiden seassa, mutta pieni ei vielä ole veteen uskaltautunut :) Punkit ovat pysyneet loitolla, mutta hyttysiä on sitäkin enemmän :( Täytynee hommata punkkisuoja pikapuoliin kuitenkin.

  VastaaPoista
 3. Tuo vika kuva Milosta vois olla meidän Doris :D Samalla lailla makaa _aina_ pitkin pituuttaan (kaikkien tiellä tietysi) :D

  VastaaPoista
 4. Heh mitä asentoja täälläkin nukkuvilla mäyräkoirilla! :-) Mauri-setä tykkää kyllä myös pötkötellä selällään, ja myös niin että on pää tyynyllä, sen vuoksi sillä onkin sängyssä oma tempur-tyyny -se onkin tosi äijä maatessaan pää tyynyllä selällään kuorsaten :-)

  VastaaPoista