lauantai 14. huhtikuuta 2012

Vettä sataa..

Eilisestä lähtien on satanut melkein kokoajan vettä. Koirat oli kauppareissulla mukana, että saivat autossa  kuono kiinni ikkunassa kattella ihmisiä sillä välin ku me teimme ostoksia. Kaippa sekin vähän virkistää, kun lenkitkin jää tälläsinä päivinä kovin lyhyiksi. Tietysti muutamat luut viikonlopuks täytyi ostaa, jos tämmöset sateiset kelit jatkuu viikonlopun yli niin saa kotona niiden kanssa puuhastella.

Tässä muutama kuva Brecistä joka nautti auringosta Pääsiäisen aikaan sohvan käsinojalla.
Luiden lisäks aktivointipalloja täytellään aika ahkeraan, jotta ei menisi koko viikonloppu pelkäks nukkumiseks. Ja tietty vähän "temppuutetaan" että pysyy edes ne opitut taidot tallessa. Milo osaa hienosti antaa tassua niin että kun pyytää "toinen" ni sitten tietty antaa sen toisen tassun ja kun pyytää "samaa" ni antaa uudestaan samaa tassua. Meillä ei osata mitään erikoista koska en yksinkertasesti osaa opettaa sitä koiraa tekeen mitään erikoisuuksia vaikka kyllähän noi varmasti fiksuina oppis mutta emäntä ei ehkä sitten ole itse niin viisas että moiseen kykenis. ;)

Mitä erikoisia taitoja muiden haukuilla on? :)

8 kommenttia:

 1. Söpöt kuvat Brecistä, varsinkin tuo toiseksi alin! Iines osaa vilkuttaa tassullaan, kun sille sanoo hei-hei ja vilkuttaa kädellä. Periaatteessa se on sama temppu kuin tassunantaminen, mutta tassua annetaan vain useamman kerran peräkkäin.
  Käviskö sulle koirapuistoon meno tiistaina tai perjantaina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oonkin ollu ihan äimänkäkenä kun oot opettanu Iinekselle kaikkee kivaa. Tai siis just se että miten :D

   Totatota, mä oon tiistaina neljään töissä että sen jälkeen voisin tulla... Et olisko sulle klo 17 sopiva? Tietty siel Hakametsäs :) Voitas kyllä pitää joku säävaraus vai?? Pitäskö meidän peräti vaihtaa puhelinnumeroita niin vois vaikka sitten sitä kautta ilmotella paremmin? Jos sulle käy niin munhan sposti on veetu89@jippii.fi jos vaikka siellä vaihdetaan numerot niin ei tuu tänne näkyviin :)

   Poista
 2. Ollikin pääsee usein kauppareissulle mukaan. Olli istuu autossa takana aivan keskellä ja katsoo siitä suoraan etuikkunasta ulos. Turvavyö on kiinni, joten koira ei pääse poukkoilemaan autossa. Istuu aina kiltisti ja hiljaa autossa, vaikkei tätä taitoa ole edes opetettu.

  Kuvat ovat mainioita: hyvä malli, parempi kuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä koirat tällä hetkellä on ainakin mun pienessä autossa vapaana takapenkillä, koppi on kyllä hankittuna mutta sitä ei tohon kopperoon saa mahdutettua mutta toisessa autossa ne matkustaa siellä :)

   Monesti eli siis aina, koirat on siirtyny kauppareissun aikana etupenkeille nukkumaan :)

   Poista
 3. Hui, onpas Brecissä samaa näköä, ku Raisassa. Varsinkin kahessa viimesessä kuvassa ihan, ku Raisa :) Kivan näkönen tytteli kyllä! Täälläki ollu vähä surkeeta, mut nää meijän nakit vaikka vältteleekin vettä lamminkoina niin vesisae ei haittaa. Kokemusta on Raisan kans viien kilometrin lenkiltä ja puolet lenkistä tuli vettä kaatamalla. Mut oli nakki meleko tyytväinen sisällä kuivana ja lämpimän viltin alla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MariaM, mä oon kans monesti kun oon lueskellut teidän juttuja, niin miettinyt miten paljon Raisa ja Breci toisiaan muistuttaa. :)

   Samaten Elmeristä tuli jotenkin kovin Milo mieleen kun ekan kerran kattelin kuvia.. Vaikka onhan tietty niillä omat juttunsa mutta monessa kuvassa näyttänyt kyllä ihan samalta kuin Milo :)

   Poista